Tarbijapesad pikendusega USB-d voltmeetriga
Tarbijapesad pikendusega USB-d voltmeetriga
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Tarbijapesad pikendusega USB-d voltmeetriga

22,87 €
26,90 €
Säästke 15%
Sisaldab maksu
Kohe olemas Tartu laos
Kohe olemas Tartu laos
Kogus:

Toote kirjeldus

Suurendage oma autos laadimise mugavust ja tõhusust meie uuendusliku sigaretisüütaja pesa jagajaga. See asendamatu toode pakub koguni kolme USB-porti ja ühte USB-C-porti ning sisseehitatud voltmeetrit, mis võimaldab laadida mitut seadet korraga ja jälgida sõiduki pinget. Saavutage kiire laadimine ja meelerahu igal reisil!

Hoolime teie ja teie seadmete turvalisusest. Meie turustaja on varustatud intelligentsete kaitsetega, mis kaitsevad ülekuumenemise, lühise, ülepinge ja voolu ülekoormuse eest. Võite olla kindel, et teie seadmed on täiesti ohutud ja laadimisprotsess on optimaalne.

Tugev konstruktsioon ja elegantne disain muudavad meie edasimüüja täiuslikuks lisandiks iga auto interjööri. Kompaktne disain võimaldab teil selle hõlpsasti paigutada igasse sigaretisüütaja pesasse, rõhutades samal ajal teie auto kaasaegset iseloomu.

Kolme sigaretisüütaja pesaga, mille maksimaalne koguvõimsus on 120W (12V) või 200W (24V), saate üheaegselt ühendada erinevaid seadmeid, nagu GPS-navigatsiooni, autokaamera või kaasaskantava DVD-mängija, muretsemata elektrisüsteemi ülekoormamise pärast.

Tänu Power Delivery tehnoloogiale tagab meie splitter seda toetavate kaasaegsete seadmete, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid või sülearvutid, uskumatult kiire ja tõhusa laadimise USB-C pistiku kaudu.

Lisaks toimib mugav LED-ekraan voltmeetrina, mis võimaldab jälgida praegust toitepinget, ja iga sigaretisüütaja pistikupesa toitelülitid võimaldavad teil täielikult kontrollida toiteallikat, aidates säästa energiat ja kaitsta auto akut.

SPETSIFIKATSIOON

Toide: DC 12-24V

Võimsus: Max 120W (12V)/200W (24V)

Väljundid: 2 tk USB-A kokku max 3,1A, 1 tk USB-A QC (5V3A,9V2A,12V1.5A), 1 tk USB-C PD 30W (5V3A,9V3A,12V2.5A)

Sigaretisüütaja väljalaskeavad: 3 tk.

Ekraan koos voltmeetriga: digitaalne LED

Ülepingevastane süsteem: jah

Kaabli pikkus: umbes 145 cm

Ühendus: rõngasühendus M8 kruviga

KOMPLEKT SISALDAB

Auto jagaja

Juhised poola keeles

Originaal pakend 

03782
1 Ühik

Eriviited

Tarbijapesad pikendusega USB-d voltmeetriga

22,87 €
26,90 €
Säästke 15%
Sisaldab maksu
Kohe olemas Tartu laos